Portfolio

Portfolio

Metaalcenter Driessen 

Ondernemend Kapitaal heeft in september 2022 een meerderheidsbelang verworven in Metaalcenter Driessen, een gerenommeerd plaat- en buismateriaalbewerkingsbedrijf uit Weert.

All4Car 

Ondernemend Kapitaal heeft in februari 2022 een meerderheidsbelang genomen in de succesvolle groothandel gespecialiseerd in automotive equipement en gereedschap; All4Car. 

TS Systems

Ondernemend Kapitaal heeft in juli 2021 een belang genomen in TS Systems, een specialist in oplossingen voor de poederprocesindustrie. Ondernemend Kapitaal en TS-systems zullen samen optrekken om de positie verder te versterken.

Anoigo

Ondernemend Kapitaal heeft in november 2020 een belang genomen in Anoigo, een specialist in Identity & Access management. Ondernemend Kapitaal en Anoigo zullen samen optrekken om de positie van Anoigo binnen Nederland verder te versterken en versneld uit te bouwen.

Wipro

Ondernemend Kapitaal heeft in oktober 2020 Wipro overgenomen. Wipro is gevestigd in Winterswijk en produceert (glazen) systeemwanden en verplaatsbare scheidingswanden onder de naam ‘Askon Systeemwand’. De wanden zijn leverbaar in allerlei variaties. 

L’Unité Groep

Ondernemend Kapitaal heeft in januari 2020 een meerderheidsbelang genomen in L’Unité Groep.  Ondernemend Kapitaal is samen met Jerry Kleinman (tevens algemeen directeur van L’Unité) aandeelhouder van L’Unité Groep geworden.

Inventus 

Ondernemend Kapitaal heeft in december 2019 Inventus B.V. overgenomen. Inventus is in 2003 opgericht en gevestigd in Etten-Leur. De organisatie is actief als speler op de markt van personeelsbemiddeling. Lees meer over de overname.

De Esdoorn

Ondernemend Kapitaal neemt De Esdoorn over. De Esdoorn heeft 26 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig meubilair voor kinderdagverblijven, de buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen, gastouders en scholen. Lees meer over de overname.