Anoigo

Investeringsmaatschappij Ondernemend Kapitaal neemt belang in Identity & Access managementbedrijf Anoigo

Ondernemend Kapitaal neemt een belang in Anoigo, een specialist in Identity & Access management. Ondernemend Kapitaal en Anoigo zullen samen optrekken om de positie van Anoigo binnen Nederland verder te versterken en versneld uit te bouwen.

Over Anoigo

Anoigo is specialist in oplossingen van ‘identity management’ voor webapplicaties. Het stelt bedrijven, (zorg-)instellingen en overheden in staat gepersonaliseerde diensten aan te bieden aan hun klanten. Anoigo gebruikt standaard-oplossingen, om die vervolgens op maat te maken voor elke organisatie. Het bedrijf beschikt over gedegen kennis van alle gangbare producten en diensten op het gebied van Identity & Access. De organisatie voelt zich bijzonder thuis in oplossingen gebaseerd op open source. Foto: Mari Heesbeen, directeur van Anoigo.

Kapitaal en kennis

“Anoigo is al langer op zoek naar mogelijkheden om haar huidige marktaandeel verder uit te breiden en haar productfolio verder te verbeteren. Het unieke karakter van Ondernemend Kapitaal, waarbij niet alleen financiële injecties, maar ook hun kennis op het gebied van ondernemen wordt toegevoegd, is precies wat wij zochten in een partner.’ aldus Mari Heesbeen, directeur van Anoigo.

Groei faciliteren
Ivo Kouters, Lead Investor van Ondernemend Kapitaal: ‘Als Ondernemend Kapitaal zijn we altijd op zoek naar bedrijven die we niet alleen financieel, maar ook met onze eigen kennis en kunde verder kunnen brengen. Anoigo is een fantastisch bedrijf met geweldige producten en klanten. Met onze kennis en mogelijkheden op het gebied van het opzetten van robuuste ondernemingen verwachten we de groei van Anoigo verder te faciliteren en uit te bouwen. We kijken er naar uit om dit samen met de oprichters van het eerste uur te gaan realiseren’.